• MILES Oak and linen white tall shelving unit
  • MILES Oak and linen white tall shelving unit
  • MILES Oak and linen white tall shelving unit
MILES Oak and linen white tall shelving unit
Move your mouse over image or click to enlarge

Oak and linen white tall shelving unit

Colour: Oak and linen white
Delivered within 2 weeks
Product Description


The Miles tall narrow shelving unit is part of a modular storage system made from lacquered MDF and oak veneer with clean lines and an asymmetric design.
Exclusive to Habitat, the unit can be combined with other pieces from the Miles range (sold separately) to create statement storage.
Details & Dimensions
  • Designed in-house and exclusive to Habitat.
  • Designed in house and exclusive to Habitat.
  • Assembly required.
  • Made from lacquered wood.
  • All our wood is made from certified and legal sources.
  • Requires home-assembly.
  • W80 x H220 x D40cm.
  • Product weight: 46kg.
  • Packaged dimensions - Box 1: W220 x H80 x D40cm.
  • Packaged dimensions - Box 2: W80 x H10 x D40cm.
  • Oak veneer and lacquered wood.
Download assembly instructions
Product Code: 203231
Delivery & Returns

Delivery & Returns

Delivery UK Mainland:
Furniture Orders over £500 = Free
Large & bulky orders = £9.95
FREE returns.

Delivery Republic of Ireland:
Furniture orders = £135
Returns = £68

Click here to see more on our Delivery & Returns page.

Care Instructions

Care Instructions

  • Dust regularly with a clean dry cloth.
  • Wipe up any spills immediately with a damp cloth and then dry the surface with a clean dry duster.
  • Repeat this procedure for periodic cleaning.
  • The use of furniture polish or spray is not necessary or recommended.
  • Always use place mats and coasters to protect the surface from moisture and heat.
Oak and linen white tall shelving unit is rated 4.0 out of 5 by 1.
Rated 4 out of 5 by from Looks good and is sturdy We are very happy with end result but it took two of us a good 2.5 hours to build. Beware the instructions missed out the stage for fitting the smaller back piece but fortunately we realised this before we had completed the build.
Date published: 2016-08-15
  • 2016-10-21T06:53CST
  • bvseo_cps, prod_bvrr, vn_cps_3.4.0
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_1
  • loc_en_GB, sid_203231, PRD, sort_relevancy
  • clientName_habitat
  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.0
  • CLOUD, getContent, 5.89ms